Ändring i föreläsning den 22 november

Tina Essner som skulle föreläsa ikväll har tyvärr blivit sjuk.

Istället kommer David Kroon, också ambassadör för Hjärnkoll, att föreläsa om ADHD, missbruk, depression och suicid.

En mammas tårar, ett barn med en växande skuldkänsla, en ilska som inte gick att tygla, ett krig mot dom ”vuxna” som inte gick att vinna. En fosterhemsplacering, en kreativ ådra som inte fick näras, skuld, skam, drogmissbruk, depressioner, panikattacker, psykakuten, kriminalitet, rättegångar, och slutligen en räddning. Det här är Davids lifestory: spontan, ofiltrerad, rak och ärlig.
David delar med sig av de strategier han utvecklat för att överkomma några utav sina största motgångar. Om hur han omvandlat andras tvivel till sin egen drivkraft och vilken roll musiken har spelat i hans liv. En gripand berättelse komineras med ett framförande av låtar som formats i mitten av det helvetet han klättrat ut ur.

Välkommen till Kulturfabriken, Nygatan 38, Örebro, ikväll den 22 november kl 18-20!