Jobba hos oss

Vill du vara med och utveckla och förvalta en ideell förening som jobbar för att stötta anhöriga till personer med beroendeproblematik? Har du lätt för digital kommunikation?

Bli vår verksamhetsutvecklare i Örebro på 30%

Vi har jobbet för dig!

AHA, Anhöriga hjälper anhöriga är en ideell förening med hjärtat på rätta stället. AHA finns för anhöriga till någon med beroendeproblematik inom alkohol, droger, läkemedel eller spel. Vi har självhjälpsgrupper, rådgivning, utbildningar och stödtelefon. Vi vill stärka upp vår verksamhet med en person som delar vårt intresse att nå ut och hjälpa fler, samtidigt som vi värnar om de medlemmar vi redan har och de som arbetar ideellt hos oss för att stötta andra.

Om dig.

  • Har bra överblick och helhetstänk
  • Har ett ”kampanjtänk” och ser att mycket av arbetet ligger innan själva eventet/träffen/föreläsningen
  • Har erfarenhet eller förståelse för vad det innebär att arbeta inom en ideell förning / demokratiskt förening
  • Vill hålla stödsamtal för människor i svåra situationer
  • Har lätt att skapa texter och inlägg på sociala medier, hemsida och liknande
  • Kan och vågar ta egna beslut och genomföra, ibland good enough för att värna om tiden
  • Hålla bra struktur för dig själv och andra
  • Engagera och värna ideella krafter

Om tjänsten

Du jobbar både med att förvalta det som redan fungerar bra – våra anhörigträffar och rådgivning. I det jobbet ingår att informera, marknadsföra, samt att själv hålla, eller uppmuntra någon av våra ideella krafter håller träffarna.

Tjänsten innebär kommunikation, därför behöver du ha lätt för både digital kommunikation och att samtala med både ideella och anhöriga. Även administration och söka medel ingår.

Det digitala innebär: social medier, gärna kunna skapa bilder/layouter i Canva, kanske har du även jobbat med Mailchimp och WordPress som vi använder. Du behöver inte vara expert, men känna dig bekväm och ha enkelt att lära. Web-konferensverktyg (ex zoom) är enkla för dig.

Du rapporterar till, och har dialog med styrelsen, som är din uppdragsgivare. I mångt och mycket är arbetet fritt för dig att skapa utifrån dina premisser. Vi har en lokal i centrala Örebro (vissa tider).

30% anställning ca 6 månader. Urval sker löpande. Anpassningsbar start. Chans till förlängning.

Ansökan

Maila till: ahaorebrolan@gmail.com

Kontakt

Josephine Hedlund 0760501234

Välkommen med din ansökan!